dimecres, 24 d’octubre del 2007

maternitas-paternitats


L’Escola Arc Iris, conjuntament amb l’Escola del Mar, el curs passat va començar un treball d’intercanvi-cooperació dels nois i noies de tercer amb una escola de Kedougou al Senegal.

Vàrem poder compartir la visió de MATERNITATS-PATERNITATS que tenen els alumnes de les nostres escoles i els de l’escola Bakary Sek i ens varem adonar de les mancances que tenien per poder tirar endavant la seva tasca educativa. http://www.bcn.es/arciris/ (ARXIU: curs 2006-07)

Fruit del treball d’intercanvi al final de curs es va inaugurar un mural amb la visió del tema realitzat per els alumnes de tercer de l’Escola del Mar i de l’Escola Arc Iris a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron.

També vinculat amb aquest treball de cooperació a finals d’octubre el Lluís, amb altres mestres de les escoles municipals, viatjarà al Senegal. El viatge vol aprofundir en aquest intercanvi, contribuint a millorar el centre de recursos de Kegoudou, a muntar una emissora de ràdio escolar i a compartir formes de treballar i inquietuds. També tindrà ocasió de veure i compartir el treball del mural que han realitzat els alumnes d’allà davant del seu hospital.

Així que enguany aquest bonic i enriquidor treball de cooperació i intercanvi continua. És per això que ens sumem a la caravana solidària que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les ONGs que treballen a la zona de l’Àfrica central. Nosaltres col•laborarem amb l’associació d’Amics de Diakha Madina que recullen material escolar per a les escoles del Senegal. La classe del quart i el Lluís ens mantindran informats de tot.

Llegeix o escriu aquí­ els comentaris

8 Comentaris:

Anonymous Anònim COMENTA...

Hola Lluís, com va anar el viatge?, a mi m'han agradat molt les fotos i els videos que ens has penjat a la web de l'escola i també m'ha agradat els comentaris que ens has possat a la web. A mi ja magradaria venir al Senegal fins aviat
Mireia de 6è

29 d’octubre del 2007, a les 5:52  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola Maralida!!!!!soc en Jaume,a l'escola ja hem rebut correus.He vist les fotos i son molt xules i dema tenim l'examen de naturals.

29/10/07 Jaume Valencia

29 d’octubre del 2007, a les 13:45  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola a totes i a tots!!!
No puc esperar a la vostra tornada!
Necessito veure les vostres cares desprès d'una experiència com aquesta. De segur que moltes coses es remouen per dins davant la realitat i caliu del Senegal!
A l'Escola del Mar us tenim presents i parlem de vosaltres, del país... Els nens i nenes comencen a tenir preguntes per vosaltres, així que torneu ben preparats!
Una forta abraçada per vosaltres i els companys senegalesos! I continueu gaudint d'aquesta experiència única!
PD: La Castanyada no serà la mateixa sense vosaltres!!!!!
Petons.

30 d’octubre del 2007, a les 10:19  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

hola papa et trobo molt a faltar te guardat castanyes i panellets cosa que jo no e menjat pero per la famely el que calgui.
regala mes pilotes decort t'estimo molt papa.

Judith eva i julia qui la fet Judith t'estimo et vindrem a vusca a l'europort petons per qui

31 d’octubre del 2007, a les 11:07  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola com esteu ja soposo que ja debeu estar molt cansats però això és així.jo ja espero la tornada perque et trobo molt a faltar.
l'Ainoa,laSofia la Carment,i la Julia no hem paren de molestar però que hi farem.
petons t'estimo papa
1-11-2007
judith soler
escola del mar

1 de novembre del 2007, a les 4:42  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola Margalida soc la Mireia Navarro ,i et volia dir que et trobem a faltar molt, a,i per cert ,ens hás posat mooolts deures,peró divers.
Vine aviat

1 de novembre del 2007, a les 10:50  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola Albert com estu nosaltres be i vosaltres? us trobem molt a faltar t'estimo papa.
judith eva i julia
un peto papa t'astimo

2 de novembre del 2007, a les 6:46  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

HOLA SOC EN JAUME OLIVÉ
QUE VE QUE HU EM PASAT FILLS DE PUTA

4 de novembre del 2007, a les 23:49  
------------------------------

Escriu un comentari

<< Pàgina principal