dissabte, 3 de novembre del 2007

VISITE DE CATALANS A KÉDOUGOU


UNE EQUIPE CATALANE DE PROFESSEURS A SEJOURNÉ DE 26 OCTOBRE AU PREMIER NOVEMBRE A KÉDOUGOU DANS LE CADRE SCOLAIRE. ELLE ETAIT DIRIGÉE PAR MME ROSER COLOMER DE L'INSTITUT ÉDUCATIF DE BARCELONA.
L'ÉQUIPE N'A MENAGÉ AUCUN EFFOR QUANT A LA REUSSITE DE SA MISSION. UN PARTENARIAT FECOND A ETÉ RENFORCÉ AVEC LES EDUCATEURS ET ÉLEVES DE KÉDOUGOU. LA VISITE A LA BIBLIOTEQUE SCOLAIRE A RETENU L'ATENTION DE L'EQUIPE QUI S'EST REJOUIE DE SA GESTION.
LES GRANDS INFORMATICIENS EMERITES JOSEP M. SORRIBAS ET LLUÍS VALLVÉ SONT PARVENUS A INSTALLER UN RADIO SCOLAIRE AU PROFIT DES ÉLEVES DE KÉDOUGOU QUI COMMUNIQUERONT DANS UN PROCHE AVENIR AVEC LEURS CAMARADES DE BARCELONE AVEC QUI ILS ECHANGERONT A N'EN PAS DOUTER CULTURELLEMENT ET DANS LE CADRE SCOLAIRE.

UN PROJECT DE MATERNITÉ ET PATERNITÉ A ÉTÉ SCELLÉ ENTRE L'ESCOLA DEL MAR ET L'ESCOLA ARC IRIS ET L'ÉCOLE BAKARY SEK SOUS LA HOULETTE DE L'IMPERTURBABLE TERESA GUILLAUME AVEC SES COLLEGUES ÀFRICA GUERRERO ET MARGALIDA SANCLIMENT.
PAR AILLEURS, LE COLLEGE SECONDAIRE MUNICIPAL SERRAT I BONASTRE AVEC ALÍCIA PALAU ET JAUME OLIVÉ ONT CONSOLIDÉ LA CORRESPONDANCE SCOLAIRE EXISTANT DEPUIS 2002 AVEC L'ÉCOLE ALPHA MAMADOU SADIO BÂ, EN INNOVANT LA PROCEDURE.

TOUTE LA POPULATION DE KÉDOUGOU, AVEC LE PREFET, LE MAIRE ET L'INSPECTEUR D'EDUCATION SE REJOUISSENT DE LA RICHESSE D'UN TEL PERTENARIAT ET SOUHAITENT LE PERENNISER. LES PARENTS D'ÉLEVES AUSSI ÉTAIENT TRES EMUS DE LA PRESENCE DE LEUR HOMOLOGUE ALBERT SOLÉ. ILS ONT COMPRIS L'IMPORTANCE DE LA RELATION PARENT D'ÉLEVES-PROFESSEURS-ÉLEVES DANS LE PROCESSUS SCOLAIRE.
C'EST AVEC UN GRAND REGRET QUE NOUS AVONS VU REPARTIR UN BELLE ÉQUIPE UNIE QUE NOUS PENSONS REVOIR SOUVENT. CAR ELLE A APPORTÉ UN PLUS AUX BRAVES POPULATION DE KÉDOUGOU. NOUS SALUONS PAR LA MEME OCCASION NOTRE COMPATRIOTE KOUMERA DIAKHABY QUI A PERMIS TOUT CECI. MERCI ENCORE. NOS SALUTATIONS ET REMERCIEMENTS A LA MAIRIE DE BARCELONE, AUX PROFESSEURS, ÉLEVES ET PARENTS DE SERRAT I BONASTRE, PARC DEL GUINARDÓ, ARC IRIS ET ESCOLA DEL MAR. GRÀCIES.
SALIOU DIABY, DIRECTEUR DE L'ÉCOLE ALPHA MAMADOU SADIO BÂ ET CONSEILLER MUNICIPAL CHARGÉ DE L'EDUCATION.

Llegeix o escriu aquí­ els comentaris

12 Comentaris:

Anonymous Anònim COMENTA...

HOLA LLUÍS, HEM VIST LES FOTOS D´AFRICA I M´HAN AGRADAT MOLT LES DANSES.
NO T´AGRADA SORTIR EN LES FOTOS?
ESPEREM QUE VINGUIS AVIAT PER QUE ENS HO EXPLIQUIS TOT I COMENÇEM LA RADIO.

3 de novembre del 2007, a les 13:01  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Estimada nona!!! tot i que sabem lo important que es per a tu aquesta experiència, estem molt contents de que ja torneu amb nosaltres....et trobem a faltar!!!
moltes gràcies a tots per aquets dies que ens heu permès seguir-vos en aquest viatge tant meravellos mitjançant el blog i els vostres articles i comentaris.
Que tingueu una bona tornada a casa. FINS AVIAT. Els de Molins de Rey.

3 de novembre del 2007, a les 13:39  
------------------------------
Blogger Gemma Andreu COMENTA...

Hola a tots:
Tot s´acaba i una experiència tan genial com la vostra també.Us esperem amb tot el que segur heu de compartir amb nosaltres.Que tingueu molt bon viatge i fins dilluns.
Us esperem!

Gemma

3 de novembre del 2007, a les 14:38  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

be ja sou aqui, ara nosaltres frisem per poder escoltar de la vostra veu la vostra experiencia. que de ben segur aviat ens podreu transmetre.
Fins aviat.

4 de novembre del 2007, a les 10:37  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

A tots els companys de viatge, als que vam anar-hi físicament gràcies per voler compartir tantes experiències, gràcies per il·lusionar-nos junts, gràcies per animar-nos en el desànim, gràcies per cuidar-nos en la malaltia, gràcies per la vostra amistat, de tot cor, per mi, ja per sempre.
Als companys virtuals, gràcies pels vostres comentaris que omplien de sentit la nostra presència al Senegal, gràcies per donar-nos nits plenes d'alegria en llegir-vos, gràcies per ser-hi, a vosaltres també el meu reconeixement i la meva amistat.

A les Senegalaises merci pour votre acollie, pour ouvrir-nos vôtres écoles et vôtres maisons et pour nous donner une leçon de courage.
Merci a toutes et touts.

Teresa Guillaumes (Madame Pe)

4 de novembre del 2007, a les 12:52  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Bé ja som a casa, tots sans i estalvis , maletes incluides, tot un èxit sense precedents.
He estat mirant el blog amb calma i he escoltat la radio, la veritat la pell de gallina, que us haig de dir.
Per vosaltres aquest viatge ha estat una immersió en un altre realitat, però com dèiem aquest viatge, ha tingut molts viatges, per a mi ha estat realment increïble la química que s'ha establert entre nosaltres.
De vegades, en les relacions humanes, hi ha una espurna, com una màgia, i passem de ser companys a ser amics, aquesta capacitat de fer amics és una cosa que em meravella, que no és habitual sinó excepcional i nosaltres hem tingut aquesta gran sort.
En fi desprès d'haver passat per Casablanca podem dir, que sempre ens quedarà Kedougou.
I com molt bé diu la Conxita l'únic que s'acaba aquí és el viatge.
Gràcies per compartir aquesta experiència amb mi
heu estat uns companys de viatge immillorables
petonets i ja quedarem per sopar
bona tornada a la feina
Madame Koumera

5 de novembre del 2007, a les 0:28  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Ja soc a la feina i es fa dificil començar a treballar, es complicat poder explicar en quatre paraules el que han estat aquests dies a tots els companys que ens ho demanen.

Ha estat una immersió a la realitat de Kedougou i el seu entorn, però sobretot ha estat un viatge interior personal molt ric en companyia d'un equip immillorable.

A tots als companys moltes gràcies. A l'associació d'Amics de Diaka Madina gràcies per confiar en nosaltres i haver-nos ofert aquesta oportunitat, i a tots els infans, mestres senegalesos gràcies per la vostar acollida.

5 de novembre del 2007, a les 1:08  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

hey Africans i amics de l'Africa (en ambdos sentits) mireu que he penjat per internet http://www.youtube.com/watch?v=OYPchypzJAg
putser alguns ja ho habieu vist, mes endavant impregnare You Toube de Diakha Madina.
Apa a veure que hi dieu.

9 de novembre del 2007, a les 0:42  
------------------------------
Blogger Unknown COMENTA...

Hola, som la Paula i l'Andrea de la classe Eneida.
A nosaltres també ens agradaria estar-hi, a Diaka Madina, però com vosaltres vau dir, sou els nostres ulls!!
Nosaltres hem col·laborat amb la Caravana Solidaria, esperem que tots tinguin el material suficient.
Ja ens explicareu coses sobre el viatge, i la seva cultura.
Uns petonets a tots i bona sort!!

15 de novembre del 2007, a les 9:13  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

HOLA!!!
SÓC L'HELENA DE LA CLASSE ENEIDA (ESCOLA DEL MAR).
ESPERO QUE ELS DE DIAKA MEDINA HAGIN TINGUT MATERIAL SOFICIENT.
EM VA FER GRÁCIA QUE ELS HI AGUESSIU EXPLICAT EL CONTE DEL PATUFET AMB FRANÇES.
ENS VAN ENSENYAR LES FOTOS I ES VEIA TOT MOLT BÉ!!
SEGUR QUE DEU HAVER ESTAT GENIAL!
ADEU! HELENA

5 de desembre del 2007, a les 10:18  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

Hola soc en Jotes el Pare del'Arnau d'Eneida de l'Escola del Mar tot i que tard us vull fer arribar la meva felicitació pel vostre entusiasme. Vaig divulgar fins on vaig podr la vostra presentació a l'IMEB i sempre que puc faig córrer la vostra experiència allà on vaig. Soc partidari de què la suma de petites gran experiències com la vostra fan creïble la tendència a la millora del nostre món.
Moltes gràcies per ser-hi!!

19 de febrer del 2008, a les 2:19  
------------------------------
Anonymous Anònim COMENTA...

HOLA, soc l'Andrea d'eneida i m'agradaria molt saber `com s'hi està, allà, mentres feia classe he posat esforç perquè vosaltres hos ho hagueu passat bé i espero que m'ho expliqueu tot ben detallat!!!

8 de març del 2008, a les 8:23  
------------------------------

Escriu un comentari

<< Pàgina principal